16. joulukuuta 2012

UuniLiha



600g Naudan- tai Possunlihaa
2 rkl Rypsiöljyä
1 Porkkana
1 Punasipuli
n. 2x7cm pala Lanttua
1 tl Suolaa
1/2 tl Mustapippuria







Pese ja kuori porkkana ja lanttu, kuori myös sipuli.
Viipaloi.


Ruskista lihanpaloja rypsiöljyssä kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vettä n. 5 dl.

Laita lihanpalat,viipaloidut juurekset ja sipuli uunivuokaan (myös aiemmin lisäämäsi vesi paistinpannulta) ja sekoita.

Laita vuoka 175°C uuniin ja kypsennä 2 tuntia.
Sekoita kahteen kertaan kypsentämisen aikana.


Tarjoa uunilihan kanssa Perunamuusia ja maustekurkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)