600g Naudan- tai Possunlihaa
2 rkl Rypsiöljyä
1 Porkkana
1 Punasipuli
n. 2x7cm pala Lanttua
1 tl Suolaa
1/2 tl Mustapippuria
Pese ja kuori porkkana ja lanttu, kuori myös sipuli.
Viipaloi.
Ruskista lihanpaloja rypsiöljyssä kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vettä n. 5 dl.
Laita lihanpalat,viipaloidut juurekset ja sipuli uunivuokaan (myös aiemmin lisäämäsi vesi paistinpannulta) ja sekoita.
Laita vuoka 175°C uuniin ja kypsennä 2 tuntia.
Sekoita kahteen kertaan kypsentämisen aikana.
Tarjoa uunilihan kanssa Perunamuusia ja maustekurkkuja!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)