15. joulukuuta 2012

Turkkilainen Kana


4 Maustamatonta Kanankoipea
8 keskikokoista Perunaa
1 Paprika
1 Sipuli
1 Porkkana
1/2 litraa Tomaattimehua
1 Valkosipulinkynsi
1 rkl Timjamia
1 rkl  Jauhelihamaustetta
1 tl Suolaa
1/2 tl Mustapippuria
2 rkl Rypsiöljyä

Laita uuni 200°C.
Leikkaa jokainen kanankoipi kahteen osaan ja paista niitä hetki öljyssä kuumalla paistinpannulla.
Kuori perunat ja viipaloi ne n. 1cm paksuisiksi viipaleiksi.
 Pese ja suikaloi paprika, porkkana ja sipuli.
Kaada tomaattimehu kulhoon ja sekoita joukkoon kaikki mausteet, timjami ja murskattu valkosipuli.
Lado vuorotellen perunat, porkkana, paprika ja sipuli uunivuokaan, jonka jälkeen kaada maustettu tomaattimehu niiden päälle.
Laita kanapalat päällimmäiseksi ja peitä uunivuoka kannella tai foliolla.
Paista uunissa n. 1 tunti, jonka jälkeen poistat kannen ja annat olla vielä n. 20 minuuttia .

Tarjoile maustamattoman jogurtin ja tuoreen leivän kanssa!

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    sinulla on kiva uusi ruokablogi!
    Tämä resepti vaikuttaa todella hyvältä, pitää kokeilla kun rakastan broileria ja myös muita aineksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! montaa reseptiä täällä ei vielä ole kun tosiaan uusi blogi kyseessä, mutta hienoa kun piipahdit =o) ja kokeile ihmeessä, on kyllä hyvää =)

      Poista

Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)