15. joulukuuta 2012

Täytetyt Paprikat Tomaattikastikkeessa


4-6 Suippopaprikaa
250g Sika-Nauta Jauhelihaa
1 Kananmuna
1 1/2 dl Riisiä
1 Sipuli
1 rkl Tilliä (kuivattua)
1 rkl Persiljaa (kuivattua)
1 rkl Paprikajauhetta
1 tl Suolaa
1 tl Mustapippuria

Paprikoiden Keitinveteen:

2 Laakerinlehteä
1/2 tl Suolaa

Tomaattikastike:

2 rkl Rypsiöljyä
2 rkl Vehnäjauhoja
200g Paseerattua Tomaattia
1/2 tl Suolaa
1/2 tl Mustapippuria
n. 4 dl Paprikoiden Keitinlientä


Sekoita jauheliha, kananmuna ja riisi kulhossa, lisää silputtu sipuli, yrtit ja mausteet.
Poista paprikoista sydämet, siemenet ja pese paprikat.
Täytä paprikat jauhelihaseoksella paprikan kärkeen asti.
Laita paprikat kattilaan ja lisää vettä kunnes paprikat peittyvät, 
lisää laakerinlehdet ja suola. Keitä 1 tunti.
Nosta kypsät paprikat erilliseen kattilaan. (tai tarjoiluastiaan).
Sekoita rypsiöljy ja vehnäjauhot pienehkössä kattilassa tasaiseksi, anna seoksen hiukan kypsyä, mutta älä ruskista. Lisää paprikoiden keitinvettä (enemmän jos ei halua paksua kastiketta), paseerattua tomaattia ja mausteet, keitä n. 10 minuuttia.
Kaada tomaattikastike paprikoiden päälle ja tarjoile smetanan tai maustamattoman jogurtin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)