20. joulukuuta 2012

PorkkanaPossu



300g Porsaanlihaa
2 rkl Rypsiöljyä
2 Porkkanaa
1 prk Ruokakermaa
1 Lihaliemikuutio
1 Laakerinlehti
3 rkl Vehnäjauhoja (tai suurustetta)
Suolaa
Mustapippuria




Paloittele porsaanliha (ellei ole valmiina paloina).
Paista lihanpaloja rypsiöljyssä kuumalla pannulla kunnes ovat ruskistuneet kunnolla ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää 6 dl vettä.
Pese, kuori ja suikaloi porkkana.
Lisää pannuun porkkanasuikaleet, lihaliemikuutio ja laakerinlehti.
Hauduta pannulla kunnes lihat ovat kypsyneet. (n. 45min.)
Ota laakerinlehti pois.
Sekoita vehnäjauhot ruokakermaan (tai tilkkaan veteen) ja lisää pannuun, jatka kypsentämistä n.10 minuuttia.

Porkkanapossu sopii niin perunoiden, riisin kuin pastankin kanssa.
ja lisäksi vielä etikkapunajuuria =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)