2. tammikuuta 2013

KasvisRiisi



1 Porkkana
2 dl Riisiä
1/2 punaista Paprikaa
1/2 keltaista Paprikaa
1/2 tl Suolaa
1 Kasvisliemikuutio
1 rkl Rypsiöljyä


Pese ja pilko porkkana ja paprikat.
Laita kattilaan rypsiöljy ja pilkotut kasvikset ja kuullota n. 2 minuuttia.
Lisää kattilaan 5 dl vettä, kasvisliemikuutio ja suola ja sekoita kunnes liemikuutio on liuennut ja lisää sen jälkeen riisi.
Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes riisi on kypsää.
(lisää tarvittaessa vettä)
Ota kattila pois liedeltä ja anna seistä 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset Kommentit Ovat Tervetulleita! =o)